DSC 0391A kristályágy terápiát Joao de Deus útmutatása alapján fejlesztették ki, aki Brazíliában (Abadiániában ) él, és életét a gyógyításnak szenteli. Gyógyításainak évei alatt már eddig is  több százezer ember gyógyult meg az Ő és az Entitások segítségével.


Joao de Deus  olyan médium, aki felajánlotta testét a magasan fejlett szellemi lények gyógyító csoportjának, hogy rajta keresztül csodálatos gyógyításokat végezzenek. Ezek a gyógyulások minden szinten megtörténhetnek, fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinteken egyaránt.


DSC 0385A Kristályágy kezelésben ötvöződik a színterápia és gyógyító kristályterápia ereje. Az így átadott energia segít csakráinkat harmonizálni, megtisztítani, helyreállítani. Segít visszafordítani a szervezetünkben kialakult elváltozásokat. Erősíti immunrendszerünket. Alkalmas egészségünk helyreállítására és megőrzésére, betegségek kezelésére. Ez a terápia ajánlott fizikai és pszichés problémákra éppúgy, mint a spirituális fejlődés elősegítésére. A Kristályágy megnyithatja a kapcsolatot a Gyógyító Szellemi Vezetőinkkel. Továbbá öregedést gátló hatása is van. A tanulási folyamatokat is segíti, mivel az agyműködést pozitívan támogatja.


Azon kívül, hogy a készülék gyógyító erővel rendelkezik a kristályok és a színterápia  révén, a Joao De Deust segítő gyógyító Entitások energiái is segítik gyógyulásunkat, spirituális fejlődésünket.


DSC 0386A Kristályágy hegyikristályait egy brazil kisvárosban bányásszák, a környéken arany, drágakövek, és különböző kvarckristályok vannak a felszín alatt, így a területnek erős energiája van. Joao de Deus  szerint a Kristályágyat alkotó kristályok vízágyakban születnek mélyen a föld alatt. Miután kibányásszák őket, személyesen Ő válogatja ki, így garantálni tudja a hatásukat. Mind a hét kristályt egyazon kristályból készítik, csiszolják.


Mivel testünk  80-90 %-a víz, érthető, hogyan gyakorol hatást ez a kristálykezelés az egészségünkre.  A víz az egészséges sejtszövetekben szabályos alakzatú, míg  a beteg, pl. rákos sejtekben szabálytalan, nem geometrikus  molekula szerkezetű. A kristályokon áthaladó fény – mely a csakráknak megfelelő színű - rezonál a kristályok szerkezetével és így ujjá alakul a struktúrája.  Így fejti ki gyógyító hatását.


DSC 0382A Kristályágy szerkezetén egy tartóoszlopon lévő 7 db különleges tisztaságú hegyikristály van elhelyezve.  A csakrák színeivel megvilágított  kristályokat a masszázságyon fekvő páciens hét csakrájához  irányítom.  Mikor a kristályos  fénysugár megvilágítja a csakrákat, energiával tölti fel, és kiegyenlíti őket.  Ezeknek a finom energiáknak egyensúlyba kerülésével a test természetes gyógyító mechanizmusa beindul, és segíti a gyógyulását.
A kezelések időtartama (problémától függően) lehet:

 

Ára:

20 perc - 2.000.- Ft
40 perc - 4.000.- Ft
60 perc - 6.000.- Ft

Előzetes bejelentkezés telefonon, vagy emailben szükséges.

Tuhela Julika

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 (30) 389-0524

  

Ébredő Szív, Powered by Joomla!